Salesmanager bij Cheappower4U!

Ben jij diegene met een gunningsfactor? Diegene die werkelijk iedere potentiële klant aan zich weet te binden door jouw uitgesproken IQ maar vooral ook EQ? Heb je affiniteit met techniek en innovatie? Heb je daarnaast een groen hart/ambities in de duurzame energie? Beschik je tot slot nog over de nodige sales ervaring en ben je in staat om proactief en zelfstandig te opereren? Wellicht is het groeiende Cheappower4U dan wel op zoek naar jou!

Cheappower4U is inmiddels ruim 6 jaar actief in de verduurzaming van de blokverwarming van Nederland. Vanuit een pilotproject in Maastricht is zij inmiddels gegroeid naar ruim 2.000 aansluitingen in de Nederlandse markt, waarbij al heel wat VvE’s en woningcorporaties zijn geholpen in de uitdagingen die de energietransitie met zich meebrengt. Zowel op energetisch gebied als op het vlak van woonlastenreductie is Cheappower4U een betrouwbare partner voor haar klanten.

Wat ga je doen?

Als salesmanager binnen Cheappower4U bepaal jij je eigen succes! Jij bent verantwoordelijk voor je eigen portefeuille en acquireert actief en proactief zowel bestaande als nieuwe relaties. Hierbij sta je continu klaar voor onze bestaande en nieuwe klanten, om hen te ondersteunen in de opgave die voorligt, daar waar het gaat om de verduurzaming van de bebouwde omgeving. Bij projecten die jij binnenhaalt hou jij de regie, zowel in het klantcontact als met de intern betrokken collega’s. Hierbij begeleid je het offertetraject, de contractvorming en coördineer je samen met onze projectleiding de uitvoering van het project. Ook de aftersales is jouw taak, Cheappower4U blijft gedurende de volledige contractperiode betrokken als energiepartner van haar klanten.

Als salesmanager vorm jij het visitekaartje van Cheappower4U en weegt daarbij continu de belangen van zowel onze externe als interne klanten. Je schakelt hierin direct met de directie. Door de combinatie van aftersales, nieuwe acquisitie en de uitvoering van nieuwe projecten is geen werkdag hetzelfde en betreft het een zeer diverse functie. Deze diversiteit dient jou echt op het lijf te zijn geschreven: als een soort kameleon ben je in staat om voortdurend te wisselen van perspectief en taak.

Profiel werkgever

 • Een sterk groeiende organisatie met een mooie base aan projecten door heel Nederland, evenals enkele zeer solide en betrouwbare partnerbedrijven;
 • Een inspirerende werkomgeving waar veel ruimte is voor eigen initiatief, persoonlijke- en professionele ontwikkeling;
 • Cultuur: innovatief, ambitieus, vernieuwend en betrokken.

Functie eisen

 • Minimaal HBO werk-/denkniveau;
 • Minimaal 5 jaar relevante saleservaring;
 • Uitmuntende beheersing van de Nederlandse taal (gesproken en geschreven);
 • Goede beheersing van Microsoft Office (Word, Excel, Powerpoint);
 • Geen 9 to 5 mentaliteit;
 • Sterke persoonlijkheid in communicatie/schakelen met stakeholders waaronder bestaande en nieuwe klanten, onderaannemers en gemeenten;
 • Resultaat gedreven mentaliteit;
 • Proactief en anticiperend zijn twee van jouw kernwaardes.

Geboden wordt

 • Marktconform basissalaris, afhankelijk van leeftijd/ervaring;
 • Onderscheidende bonusstructuur op basis van verkochte projecten;
 • Mobiele telefoon;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. 30 vakantiedagen en pensioenvoorziening);
 • Een mooie functie bij een innovatieve organisatie;
 • Veel verantwoordelijkheid en diversiteit in projecten;
 • Leuke vakkundige collega’s in een platte organisatie.

Interesse?

Bij interesse ontvangt Cheappower4U graag een motivatiebrief, vergezeld van een C.V. Deze dient tevens te zijn voorzien van tenminste 2 relevante referenties. De sollicitatie dient gericht te worden aan: humanresource@cheappower4u.nl (t.a.v. Ellen Jansen, Algemeen Directeur).

Uiterlijk reageren voor 14-10-2022